Västerbottens Säkerhetscenter

Från kontakt till affär

Från första kontakten till färdig lösning – vi ser till att du känner dig säker. Din trygghet, vår affär.

Första kontakt

Första kontakt kan ske på många sätt. Allt från att ni som kund kontaktar oss via vår hemsida eller till att någon av våra medarbetare knackar på hos er.

Projekteringsbesök

Våra säljare och tekniker projekterar er anläggning tillsammans med er som kund för att hitta den rätta lösningen för just er. 

Offert

Efter projekteringsbesöket sammanställs informationen och en offert tar form. Offerten skickas till er. Sedan går vi tillsammans igenom den. Ibland kan en offert ändras flera gånger innan vi är överens. Därefter träffas ett avtal.

Boka installationsdatum

Installationsdatum bokas oftas direkt med säljaren vid beställning.

kameraövervakning västerbotten

Installation

Installationsteknikern kommer till kunden och går igenom beställningen för att säkerställa att vi är överens. Efter detta påbörjas installationen. Vid större arbeten samordnas installationen med övriga hantverkare, IT tekniker m.m.

Överlämning

När installationen är klar utbildas ni som kund i systemets funktioner och dokumentation överlämnas. Den innehåller eventuella avtal, instruktioner, skisser, anläggningsintyg, kontaktinformation m.m.

Service och underhåll

Efter installationen är vi beredda att utföra service och underhåll på er anläggning. Vissa avtal innehåller årliga revisionsbesök och andra servas vid behov.

Vi är alltid nära, garanterar säker service och support.

Vi hjälper dig med företagets säkerhet!