Våra produkter & tjänster

Företagslarm

Med ett uppkopplat företagslarm från Securitas Direct får du det bästa marknaden har att erbjuda.
Med larmsändare enligt larmklass 2 som standard.
Vi hjälper dig att planera ditt inbrottslarm så att det passar just din verksamhet.

Brandvarning

Vad är det värsta som kan hända din verksamt? Troligen en brand!
Med uppkopplade rök- och värmedetektorer kan vi tidigt detektera vid brand och signalera för utrymning samt minimera skador på lokal och verksamhet.

Trygghetslarm

Vi erbjuder trygghetslarm med eller utan kameraverifiering.
Med Observer Direct Trygg får du trygghetsknapp och uppkopplad HD kamera till ett oslagbart pris.

NU ERBJUDER vi VERISURE FÖRETAGSLARM TILL DET LILLA FÖRETAGET FRÅN 3990:- MONTERAT & KLART

Med Verisure App får ni en mängd användbara funktioner och ett bra komplement till Mina Sidor. Appen ger ännu bättre koll på larmsystemet och en betydligt smidigare arbetsdag.
NI KAN TILL EXEMPEL :
• Larma på och av • Se vem som larmar på och av • Bli meddelad vid brandlarm • Bli påmind om öppna fönster och olarmade lokaler • Få meddelande vid strömavbrott • Schemalägg på- och avlarmning • Styr belysning enligt scheman • Skapa tillfälliga användarkoder

Passersystem

Vem får passera in i era lokaler och när får det ske? Med ett passersystem får ni full kontroll av flödet i era lokaler. Slipp borttappade nycklar.

Ett passersystem ersätter den traditionella nyckeln med en personlig passerbricka. Vid förlust av brickan kan den enkelt spärras, och sedan ersättas med en ny. Du kan även styra mellan vilka tider brickor skall gälla samt ställa in andra begränsningar vid behov.

Vi levererar passersystem och porttelefoni från bland annat Axema

SMARTA LÅS

Med AirKey från EVVA fungerar din mobiltelefon som nyckel. Systemet ökar säkerheten och flexibiliteten och ger dig full kontroll över dina dörrar. Vad behövs? Med en AirKey-cylinder, en smarttelefon och en internettuppkoppling kommer du kunna skicka dina nycklar som SMS och hantera sina elektroniska låssystem online. Visst är det smart?

Kameraövervakning

Inne eller ute, vi hjälper er att skydda era värden.
Observer Direct Flex hjälper till att detektera innan gärningsmannen hinner gå in i lokalen. Vid en identifierad händelse skickas en filmsekvens till larmcentralen där operatören kan analysera händelsen och vidta rätt åtgärd. Via högtalare kan operatören meddela att området är bevakat. Materialet lagras och kan i efterhand användas.
Låt oss se vad kameror kan göra för er verksamhet.

Brandredskap

Om en brand skulle uppstå är det viktigt att ha tillgång till rätt brandredskap.
Vi erbjuder de vanligaste redskapen.