Från Kontakt Till Affär

Första kontakt

Första kontakt kan ske på många sätt. Allt från att ni som kund kontaktar oss via vår hemsida eller att någon av våra medarbetare knackar på hos er.

Projekteringsbesök

Våra säljare och tekniker projekterar er anläggning tillsammans med er som kund för att hitta den rätta lösningen för just er. 

Offert

Efter projekteringsbesöket samanställs informationen och en offert tar form. Offerten skickas till er samt att vi tillsammans muntligen går igenom den. Ibland kan en offert ändras fler gånger innan man är överens. När man är överens så görs en beställning.

Boka installationsdatum

Installationsdatum bokas oftas direkt med säljaren vid beställning.

Installation

Installationsteknikern kommer till kunden och börjar med att gå igenom beställningen för att säkerställa att vi är överens om omfattningen på installationen. Efter detta påbörjas installationen. Vid större installationer samordnas installationen med övriga hantverkare, IT tekniker m.m.

Överlämning

När installationen är klar utbildas ni som kund i systemets funktioner och rätt dokumentation överlämnas i en pärm. Pärmen innehåller eventuella avtal, instruktioner, skisser, anläggningsintyg, kontaktinformation m.m.

Service och underhåll

Efter installationen är vi beredda att utföra service och underhåll på er anläggning. Vissa avtal inehåller årliga revisionsbesök medans andra servas vid behov.